Noć kazališta u Rovinju – Best of stand up by Studio Smijeha

Stu 25
Multimedijalni Centar Rovinj

Noć kazališta u Rovinju - Best of stand up by Studio Smijeha

Noć kazališta u Rovinju – Best of stand up by Studio Smijeha

Na Noć kazališta Studio smijeha stiže u Rovinj kako bi sa šarolikom ekipom do suza nasmijao rovinjsku publiku sa svojiim najboljim forama ove godine.

Studio smijeha se u zadnjih sedam godina postavio kao kvalitetan vodeći brend stand up komedije u Hrvatskoj.

Program će voditi Marina Orsag, a na pozornici izmjenjivat će se Marko DejanovićSaša Turković, te kako od prošle godine postoji i Studio Smijeha Split, imat ćete prilike upoznat i jednog od njih, a to je Tomislav Primorac. Vidimo se u POU!

Marina Orsag

Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U dvanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Da se ne bavi ovime vjerojatno bi lutala bespućima svijeta ili završila u ludnici.

Marko Dejanović

Stand up komedijom bavi se od listopada 2014. Da si u mobitel nije zapisao “listopad 2014.” ne bi se mogao sjetiti. Nada se da taj zapis nije bio nečiji rođendan koji nije smio zaboraviti. Počeo je vodeći se načelom da nastupa kad god među grupom ljudi na nekoliko minuta zavlada tišina. Isto načelo dovelo ga je u nekoliko neugodnih situacija na svadbama i sprovodima. Također, izumio je narodnu izreku “I poruga je poruka”. Upravo ju je izumio. Dugo godina bio je novinar crne kronike i naučio je da samo smrt može biti smrtno ozbiljna. Ali ne mora.

Saša Turković

Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima. Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u Studio Smijeha – ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu. Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.

Tomislav Primorac

Tomislav Primorac polovni je Dalmatinac i čistokrvni Hercegovac. Rođen je u Mostaru 90-e godine, 91-e je bio u malom selu pokraj Širokog Brijega, dok se 92-e nije preselio u glavni grad Dalmacije. Ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je diplomirani fizičar. Životni san mu je da bude kao Nikola Tesla, napravi nešto korisno za ljudsku civilizaciju samo kako bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je. Komunikativan i pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu, pa ne čudi što je u društvu poznat kao Potencijalni Serijski Ubojica.

Nadamo se da će rovinjska publika u velikom broju podržati ovu fantastičnu četvorku i uživati u smijehu do suza punih sat i pol.

Upad slobodan kao poklon POU Rovinj građanima i građankama.